Részecskeszűrő (flexibilis cső) tisztítás

Visszapillantó tükör - Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha az autó üzemanyag fogyasztása növekedett míg a teljesítménye jelentősen lecsökkent

Gyújtáskapcsoló Szűrőrészecske: Sokan nem tudják tudják, hogy a dízel gépjárművek részecskeszűrővel vannak felszerelve. Egy szuper részecskeszűrő a káros részecskék 90 %-át képes csapdába ejteni. A részecskeszűrő szerepe az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló molekulák szabadon távozását.

Temérdek rémes hír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, tudniillik a helyrehozás díja nagyon drága. A részecskeszűrő javítása nagyon magas díj. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. Cikkek a Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon. A gyári részecskeszűrő költsége több százezer forint.

A részecskeszűrő tisztítja önmagát. Ámde ehhez nagyobb fordulatszámon kell autózni több ideig. A regenerálódás menete elindul, a részecskeszűrőben fellelhető szennyeződés kiég. A részecskeszűrő baja döntően 160 ezer kilométer körül bukkan elő. Ez jórészben a gépjármű igénybevételétől függ. Akik kiváltképp rövid utakon használják, korábban szembesülnek a macerával.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-11-27 13:26