Különös online rádió (rádióállomások frekvenciái)

Rengeteg szeretett felvétel az online rádióban - rádiók online hallgatása

Online music fm hallgatás: Fölöttébb lélegzetelállító, hogy az online rádióban húsz kolléga gályázik önkéntesként. Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat ép munkatársakkal.

Napjainkban már számtalan helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a sérült egyének világát. Ebben partner a rendkívüli online rádió. Sajnálatosan hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő embereket és nemigen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. A Lépés Rádió online rádió honlapján fedezhető fel javaslat.

Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes mértékben ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak. Fontos célkitűzése a szeretett online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják megmutatni tehetségüket. Az online rádió közösségének lényegi, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje látássérült embertársait.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-05-25 14:25