Részecskeszűrő kiiktatás - dízel ár

Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha a jármű fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye látványosan leromlott - téli gumi

Porlasztócsúcs: Számottevő rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, tudniillik a helyreállítás költsége irdatlanul sok. A részecskeszűrő javítása irdatlanul magas kiadás. Rettentően mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő ára több százezer Ft.

Régebbi személygépkocsi megvétele előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnos tengernyi alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szétszerelés nélkül. A működésképtelen részecskeszűrőt korrigálni vagy kiégetni kell. Cikkek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. Előbbi irdatlanul borsos költségű, amíg utóbbi kedvezményes árú ötlet.

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépkocsi fogyasztása növekedett míg a teljesítménye különösen leromlott. Ha a részecskeszűrő check lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Menjünk ki a sztrádára és pörgessük meg az autót. Ha azonban ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-02-11 10:19