Részecskeszűrő felújítás

A részecskeszűrő javítása nagyon drága kiadás. Rendkívül mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Temérdek rémhír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, hiszen a helyreállítás ára rettentően magas. A részecskeszűrő cseréje irdatlanul drága kiadás. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon kereshető ötlet. Rendkívül mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő díja több százezer forint.

Régebbi személygépkocsi megvásárlása előtt sajnos nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota. Sajnos tömérdek esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le szerelés nélkül. A gyenge minőségű részecskeszűrőt korrigálni vagy kiégetni kell. Előbbi irdatlanul magas kiadás, amíg utóbbi olcsó trükk.

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a kocsi üzemanyag fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye jócskán romlott. Ha a részecskeszűrő lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Autózzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a fordulatszámot. Ha ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki az új részecskeszűrő díjának töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt.

 

Cikkajánló

 

DPF szűrő: nehézségek és a megfejtés
Pénztárcabarát grillsütő megrendelés ötletekPénztárcabarát grillsütő megrendelés ötletek