Vezeték nélküli IP kamera rendszerek

A fejlett technológiának hála akár három megapixeles képfelbontást is képesek készíteni

A sötétben lopakodó betörőket is lencsevégre kaphatjuk. az IP kamera beépített inframegvilágítóknak köszönhetően. Ötletek az Őrködő IP kamera weboldalon. Az IP kamera őrködő rendszer minden egyes nap huszonnégy órájában fáradhatatlanul őrködik bútoraink felett, ez okból Ön gond nélkül folytathatja hétköznapi feladatait.

Az Őrködő weboldalon megoldást kaphatunk lakásunk megvédésére és a nekünk elengedhetetlennek tartott berendezések szüntelen megfigyelés alatt tartására IP kamera rendszerrel. IP kamera rendszerek internetes és érintőképernyős hozzáféréssel. Az IP kamera rendszerek már nem csak a cégek részére hozzáférhetőek, mint tíz-tizenöt évvel régebben, hanem hétköznapi felhasználók részére is.

A mobilos alkalmazás segítségével telefonjáról egy kattintással elérheti az IP kamera távol levő élőképet. Azonfelül a számítógép böngészőjének ablakából is átnézheti azt. A rögzítő tárhelyétől és a mozgási események előfordulásától függően akár több napi vagy hónapnyi IP kamera felvételeket is tudunk rögzíteni a digitális videó rekorder segítségével. Nem marad felügyelet nélkül háza kikapcsolódáskor sem. Hisz azt a messzi hozzáférés alkalmazásával interneten keresztül is láthatja az IP kamera képén keresztül.

Forrás: orkodo.hu, 2018-10-26 13:39