Tintapatron vásárlás

A tintapatron árán nagyon sokat lehet spórolni

Ha egyszerűen csak festéket töltenénk a tintapatronba, de a fúvókasor kapilláris-csövecskéiben még levegő marad, az a tintapatron rövidesen bekövetkező tönkremenetelét idézi elő. A legfontosabb probléma tintapatron töltésnél, hogy minden esetben a nyomtatópatron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés.

A tintapatron nagyon magas összegekért kapható. Nyomtatni muszáj, de nem mindegy, hogy milyen áron vásárolunk tintapatront. Napjainkban már a tintasugaras nyomtatók a mindennapjainknak éppúgy hétköznapi részét képezik, mint az egyéb számítástechnikai eszközök.

Amikor pedig új tintapatront vásárolnánk, nem ritkán 4000 - 6500 Ft-ot vagy még többet kell értük fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színes patronért. Ma már egyetlenegy vállalkozó se lehet meg tintapatron és nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb hányadában is ott vannak a tintasugaras HP és Canon nyomtatók. A Refillparadise tintapatron weboldalán kereshető tanulmány. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek alig 200-250 oldal kinyomtatása után kiürülnek.

Forrás: refillparadise.hu, 2018-08-19 16:37