Mesekönyv amit szeretnek a gyerekek

A felnövekvő csemetének jókora szüksége van arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa a hétköznapi humán összefüggéseket, szimpatizáljon a vitézekkel

A mesekönyv sztorija mi több nagyon hasznos és nélkülözhetetlen a kölyök növekedése nézőpontjából hiszen annak segítségével sokasodik képzelete, szókincse, a mese szereplőivel azonosulva átérezhet másféle állapotokat feloldhatja a benne felhalmozott feszültséget. A mesekönyv ideje sohasem évül el. Ötletek a Meséld mesekönyv honlapon. A mesékre minduntalan kereslet van, mivel mindenki epekedik a boszorkányságra a borzongásra.

A mesekönyv igazi emberekhez hasonló, komplikált és életszerű karakterek segítségével a gyerekek nem tudnák olyan egyszerűen megérteni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a szélsőséges jellemek példáján. A mesekönyv üzenetét legalább olyan remekül lehet illusztrálni, akárcsak megírni magát a fabulát. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és jó érzelmi vénák kellenek, amikkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan rejtelmeivel.

Forrás: meseld.hu, 2018-08-29 21:20