Válassza Ön is a megfelelő konferencia mappát!

És mi legyen benne? A legfontosabb egy jó toll és egy jó jegyzettömb. Bizonyára többen is megfigyelték, hogy ez bizony néha kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy találkozón számos kellékre lesz szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egyben legyen minden. A jó konferencia mappa titka a számos tároló rekesz. A hatékonyságot tovább fokozhatjuk oldaljelölőkkel. Fontos lehet, hogy ha gyarapszik az anyag - vagy netán fogynak a dokumentumok - a mappa anyaga ezt kezelni tudja, és ne nyújtson olyan látványt, mint ami sok éve használatban van. Tekintettel a tartósságra a konferencia mappa anyaga környezetbarát polipropilén.

Egy konferencián üzleti kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van rekesz a névjegyeknek és CD-nek, nálunk van a vállalat prospektusa esetleg digitális bemutatója. Természetesen úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy baráti beszélgetés alkalmával is átnyújthatjuk cégünk prospektusát. Rendszerint mi is kapunk ilyen anyagokat, CD-ket, ekkor jól jön a sok zseb. Tervezőknek, grafikusoknak, fejlesztőknek ideális munkaeszköz egy konferencia mappa.

Néha szükség van gémkapocsra, celluxra, mini tűzőgépre, iratcsipeszre, zsebszámológépre vagy tűfilcre is. A konferencia mappában mindez elfér, akár egy mini irodát is berendezhetünk. A konferencia mappa akkor is jól jön, ha nincs éppen asztal, mivel a kemény borítójú mappa ezt is pótolhatja. És nem utolsó sorban az is előny, ha jól záródik, és szállításkor nem hullnak ki belőle a dokumentumok.

Forrás: wts.hu, 2017-12-28 23:46