Mit vigyünk magunkkal egy megbeszélésre?

Mi legyen a konferencia mappában? A legfontosabb egy jó toll és egy jó jegyzetfüzet. Nyilván többen is megfigyelték, hogy ez bizony kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy találkozón számos kellékre lehet szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egyben legyen minden. A jó konferencia mappa titka a számos tároló zseb. A hatékonyságot tovább fokozhatjuk jelölőcímkékkel. Fontos, hogy ha bővül a papírok mennyisége - vagy netán fogynak a dokumentumok - a mappa anyaga ezt le tudja követni és ne nyújtson olyan hatást, mint ami sok éve használatban van. Tartósságát tekintve a konferencia mappa anyaga környezetbarát polipropilén.

Egy konferencián kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van külön zseb a névjegyeknek és CD-nek, nálunk van a cég prospektusa esetleg digitális anyaga. Természetesen úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy spontán beszélgetés alkalmával is átadhatjuk vállalkozásunk bemutatkozó anyagát. Természetesen mi is kapunk ilyen marketinganyagokat, CD-ket, ekkor jól jön a számos zseb. Építészeknek, grafikusoknak, mérnököknek kiváló munkaeszköz egy konferencia mappa.

Gyakran szükség van tűzőkapocsra, tixóra, kapocskiszedőre, iratcsipeszre, zsebszámológépre vagy tűfilcre is. A konferencia mappában minden elfér, akár egy mini irodát is berendezhetünk. Egy konferencia mappa akkor is jól jön, ha nem áll rendelkezésre éppen jegyzetelésre alkalmas felület, mivel a kemény borítás ezt is helyettesítheti. És nem utolsó sorban az is előny, ha megfelelően zárható és szállításkor nem hullanak ki belőle a papírok.

Forrás: wts.hu, 2017-12-28 23:34