Hatékony elektronikus eladás: a profi honlapkészítés titkai

Honlapkészítés után jön a valódi kihívás. Az eladási gépezet sikerének mérése. Eredményes a weblap, vagy csak viszi az időt?

Szerencsés pozicionálással a honlapkészítés sikere biztos. A hatékony eladáshoz meg kell keresni a leendő vevőt és el kell érni, hogy tekintsen a hirdetésre. Ugyanis a lehetséges vásárló a figyelmének csak 10 százalékát használja. A mai gyors korban az internetes eladás lényeges a célok eléréséhez. Honlapkészítést ezért nem javasolt félvállról venni. Mivel az eladás egyik hihetetlen bökkenője, hogy nagyon sok reklám impulzus éri a lehetséges vevőket.

Egy jó honlap akkor is eladást termel, ha a tulajdonos éppen valami teljesen más dologgal tölti idejét. A látogatókat határozottan motiválni kell rendelésre - a honlapkészítés sosem áll meg. A Honlapteszt honlapkészítés weblapon látható még több részlet. Ekképpen válik valódi üzletkötő gépezetté egy weboldal. Akár nyaralással is töltheti idejét, míg a weboldal folyton generálja a nyereséget. Ez a honlapkészítés valódi haszna. Ebben a kérdéskörben megannyi értékes bejegyzést találhat Verdes János Honlapteszt blogján.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-11-26 15:56