Tintapatron feltöltés

A tintapatron költségén rettentően sokat tudunk megtakarítani

Tintapatron - A fő probléma tintapatron utántöltésnél, hogy mindenképpen a festékpatron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés. Ha egyszerűen csak festéket töltenénk a tintapatronba, de a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a tintapatron rövid időn belüli helyrehozhatatlan meghibásodását idézheti elő.

Napjainkban már semelyik vállalkozó se lehet meg tintapatron és nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb részében is ott vannak a tintasugaras HP és Canon nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban márpedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek csupán 250-300 oldal kinyomtatása után kifogynak. Amikor viszont új tintapatront vennénk, nem ritkán 4000 - 6500 Ft-ot vagy még többet kellene darabjukért fizetnünk. Ráadásul külön a fekete patronért és külön a színes patronért.

A tintapatron elképesztően magas árakon kapható. Nyomtatni muszáj, de nem mindegy, hogy milyen magas áron veszünk tintapatront. Tintapatron hírek a refillparadise.hu weblapon. Manapság már a tintasugaras nyomtatók a mindennapjainknak éppúgy hétköznapi részét képezik, mint a különféle más informatikai eszközök.

Címkék: Tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2017-08-01 21:48