Megfizethető tintapatron feltöltés

Ön is Nyomtasson inkjet irodai nyomtatójával kevesebb, mint ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON! Tintapatron feltöltés barátságos áron

Canon tintapatron utántöltő - A festékpatron árak ma már a csillagokban vannak. Csak egy pár példa: egy HP 301-es fekete nyomtatópatron a boltokban 4000 Ft felett van, a HP 301 színes patron pedig majdnem 5000 Ft. A Canon nyomtatók esetében még rosszabb a helyzet, egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 Ft, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 Ft körül van. A többi Canon és HP patronoknál is hasonló a helyzet: a tintapatronok megfizethetetlenül drágává váltak. Nyomtatni pedig muszáj. Tintapatron cikkek a refillparadise.hu honlapján. Mi lesz akkor a megoldás?

Nagyon nem mindegy, hogy hogyan is hajtjuk végre a tintapatron utántöltését. A RefillParadise utántöltő kittjei rendkívül megbízható megoldást adnak erre úgy, hogy a patron utántöltését bárki, bármiféle szakértelem vagy előképzettség nélkül el tudja végezni. A nyomtatási költségei így – a festékpatron típusától és árától függően - a korábbiaknak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE redukálódnak.

Nem véletlenül keresik annyian a megoldást, hiszen mindig új patront venni az egy nagyon-nagyon drága mulatság. Viszont a RefillParadise.hu egy tökéletes megoldást talált erre a kérdésre: olyan tintapatron-utántöltő készleteket ad, amelyek használatával bárki fel tudja tölteni a kifogyott patronjait, teljes biztonsággal és nagyon egyszerűen el tudja végezni a fúvókák légtelenítését (amely nélkül a patron feltöltése csak egy felesleges próbálkozás lenne, hiszen enélkül a patronok a nyomtatás folytatása során igen gyorsan tönkremennének), ráadásul a RefillParadise.hu utántöltő készleteit csupán egyszer kell megvásárolni, mert azután már elegendő csak a külön kiszerelt tintákat megvenni.

Címkék: tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2016-11-09 17:53