Online csomag küldés: futárszolgálatok

Létezik egy megfizethető árú futárszolgálat kevés számú csomag küldéshez. Hatalmas nehézség, hogy a futárszolgálatok barátságos árakat a feladott csomagok mennyisége alapján adnak. Alacsony darabszámú csomagküldés esetén rendkívül drága mulatság lesz a csomag küldés díja. Leküzdhető a gond egy új csomag feladás technológiával

Sprinter Futár - A tömeges használat másik jellemzője, hogy olcsóbb díjakat lehet kialkudni. Ugye mindenki ismeri, hogy amikor egyetlen személygépjárművet akar vásárolni, akkor nem sok kedvezményt kap. Azonban mi van akkor, ha összefogunk, és egyszerre 10 autóra adunk le megrendelést? Egymást letaposva tolonganak kedvezőbbnél kedvezőbb ajánlatokkal. Ugyanezen az elven működik a BestPosta csomagküldő szolgálat is. A weboldalukon részletesebb felvilágosítást kap. Mindenkinek ajánlhatom.

A csomag feladás díja egyre kedvezőbbé válik. Futárszolgálat infók a bestposta.hu weboldalán. Köszönhetően a mai logisztikai rendszereknek. Minél többen használják az online csomagküldést, annál egyszerűbb és gyorsabb a küldemények szállítása. Képzelje el, míg 10 évvel ezelőtt alig-alig lehetett csomagküldő futárt látni, ma már tucatjával találni az országban mindenfelé. Ennek apropóján jellemzően másnapra a címzettnél van a küldemény.

Címkék: futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-10-19 20:15