Megfizethető futárszolgálat: online csomag feladás megoldások

Található megfizethető árú futárszolgálat kevés darabszámú csomagküldéshez. Nagy probléma, hogy a futárszolgálatok jó díjakat a feladott csomagok darabszáma alapján számolnak. Csekély számú csomagküldés esetében szörnyen drága költség lesz a kiszállítás díja. Orvosolható a baj egy okos csomagküldés technológiával

Sprinter Futár - A tömeges alkalmazás egyik sajátossága, hogy kedvezőbb díjakat lehet kialkudni. Ugye mindenki ismeri, hogy amikor egyetlen személygépjárművet akar vásárolni, akkor nem sok engedményt kap. Ámde mi van abban az esetben, ha összefogunk, és együtt tíz autóra adunk le megrendelést? Egymást letaposva tolonganak jobbnál jobb árakkal. Ugyanezen az elven működik a BestPosta futárszolgálat is. A weblapukon részletesebb tájékoztatást kaphat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ma a csomag feladás nagyon fontos része, hogy háztól házig közvetítsék a csomagot. Gyakorlatilag a feladónak ki sem kell mennie az ajtón. A futár csönget, elviszi a csomagot egészen a címzett ajtajáig. Futárszolgálat javaslatok a bestposta.hu weboldalon. A feladónak és a címzettnek egyaránt kényelmes, hiszen nagyon sok időt és energiát lehet megspórolni a háztól-házig kiszállítással. A tüzes nyári napokon vagy a hideg téli délutánokon nagyon hosszúra elnyúlt sorban állás egy örökkévalóságnak tűnik. Végre-valahára fellélegezhet, amikor sorra kerül. Ámbár a háztól-házig kiszállítással kényelmesen végezheti tevékenységét cégében, mialatt a futár személyesen hozza a küldeményt.

Címkék: futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-10-06 11:47