Baráti árú futárszolgálat: internetes csomag küldés

Létezik rutinos futárszolgálat kevés darabszámú csomag feladáshoz. Nagy probléma, hogy a futárszolgálatok olcsó díjakat a feladott csomagok darabszáma alapján számolnak. Elenyésző számú csomagküldés esetén borzasztóan drága mulatság lesz a házhozszállítás díja. Orvosolható a baj egy okos csomagfeladás módszerrel

Futár - Ma a csomagfeladás nélkülözhetetlen része, hogy háztól házig kézbesítsék a csomagot. Ez azt jelenti, hogy a feladónak ki sem kell mennie az ajtón. A futár csenget, elviszi a küldeményt egészen a címzett ajtajáig. A feladónak és a címzettnek egyaránt kényelmes, mert nagyon sok időt és energiát lehet megtakarítani a háztól-házig kiszállítással. A forró nyári napokon vagy a hideg téli délutánokon nagyon hosszúra nyúlt sorban állás végtelennek tűnik. Végre-valahára megkönnyebbül, amikor sorra kerül. Ámbár a háztól-házig kiszállítással könnyedén végezheti munkáját irodájában, mialatt a futár személyesen viszi a csomagot.

A csomag feladás költsége egyre kedvezőbbé válik. Hála a modern kori logisztikai rendszereknek. Minél több ember használja az internetes csomagküldést, annál egyszerűbb és gyorsabb a küldemények kiszállítása. Gondolja végig, míg egy évtizeddel ezelőtt alig lehetett csomagküldő autót látni, ma már százával látni az ország minden pontján. Futárszolgálat tudásbázis a bestposta.hu honlapon. Ez okból leginkább másnapra a címzettnél van a csomag.

Címkék: futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-10-21 14:44