Friss lottószámok

Kategóriák: nyeremények, vasarlocsapat.hu, lottó számok, vásárlóCsapat, lottó nyerőszámok

Rengetegen ismerjük atöbbtízéve kipróbálható nemzedékeken átívelő magyar lottókat.
És az aktuális nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán megtalálhatók az Ötös-lottó, a Hatos lottó, és a Skandináv-lottó esetén az eheti nyertes számok, nyeremények és statisztikai érdekességek amegszokott heti sorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.

Leellenőrizheted, hogy a saját számaiddal milyen eredményeket értél volna el az eddigi Ötöslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, illetve a lottó húzásokon akihúzott nyertes számok milyen sűrűn ismétlődtek az adott lottójáték eddigi története alatt ameghatározott év, esetleg az utolsó telitalálat óta eltelt időszakban.

Ha pillanatnyilag sem Te sem más nem vitte el a főnyereményt, akkor az elvihető nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is megtekintheted. A folytatást a vasarlocsapat.hu lottószámok honlapján találja.

Szeretnél ingyen tippelni?
A Skandináv lottó tippjátékunkban megmutatkozik, hogy sorsolásonként melyek a játszani vágyók által megjelölt legnépszerűbb szerencseszámok és azok milyen eredménnyel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy gépi sorsolásokon.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-09-22 13:10