Minden, amit tudni kell a Panasonic Aquarea hőszivattyúról

Amit ismerni kell az Aquarea T-CAP hőszivattyúról. Kategóriák: hőszivattyú, Panasonic hőszivattyú, Panasonic Aquarea T-CAP

Panasonic Aquarea - Panasonic Aquarea hőszivattyús fűtés telepítése mindig megtérül. A gázszámla költsége átlagosan ötven százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtés jóvoltából. A pénztárcabarát árú fűtési költség mellett biztosítja a családnak a meleg vizet is. AIRTECH Kft. hőszivattyú honlapján olvashatja a részleteket. A megtakarított pénz a zsebünkben marad. A korszerű Panasonic hőszivattyút régebbi fűtési rendszerhez is telepíthetjük.


Nem szükséges százezreket költeni a Panasonic hőszivattyúk beépítésére. A beüzemelés a jelenlegi fal- és padlófűtéses rendszeren keresztül is lehetséges. Rendkívül biztonságos a használata. Tudniillik nem keletkezik káros anyag. Megfizethető fenntartási költség jellemző a Panasonic Aquarea hőszivattyúkra. Manapság égető probléma az energiatakarékos fűtés. A korszerű technológia lehetővé teszi, hogy pénztárcánkat kímélve oldjuk meg az olcsó fűtést. Az egyik közismert, modern választási lehetőség az Aquarea hőszivattyú használata. Panasonic hőszivattyúval drámaian csökkenthető a fűtés számlája. Ezenfelül nem okoz problémát a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúnak a kiépítése.

A hőszivattyú lényegében egy inverz hűtőszekrény. Mindenki tudja, hogy a hűtőszekrény a lakás meleg levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működési elve ugyanez. Csak fordítva zajlik le a folyamat. Egy melegebb helyről elvonja a hőenergiát és átadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek az üzemeltetéséhez kedvező árú elektromosságra van szükség.

Kategóriák: hőszivattyú, Panasonic hőszivattyú, Panasonic Aquarea T-CAP

Forrás: aquarea.hu, 2016-06-14 20:38