Kétrétegű hőszigetelt üveg, háromrétegű ablak üvegezés

Címkék: bejárati ajtó kereskedelem, 17. kerület, fa ajtó, bejárati ajtó ,budapest, minőségi fa bejárati ajtó

A legszebb ajtók borovi fenyőből gyártódnak ócska régi, hibásan csapódó ablakát cserélje le, esztétikus, tömör jól záródó ablakra.

Fa nyílászáróinkat borovi fenyőből készítjük, melyeket 68 és nyolcvannyolc mm-es vastagságban készítjük el Azon oknál fogva miként megrendelőink felé a megfelelő méretű ablakot hozzuk létre ellenszolgáltatás nélküli helyszíni vizsgálatot biztosítunk.
Az ajtókat tökéletes minőségben specifikusra készítjük el.

Az ajtócserét két-három óra alatt elvégezzük. Még több az ajtók forgalmazása weblapján. A ajtókat kívánság nyomán festéssel látjuk el, amelyiket 1 mintából nézhet ki ámde ha szeretné mázolni akkor természetesen kivitelben is rendelhet nyílászárók Az ajtókba 2 rétegű vagy háromrétegű üvegezést készítünk erősen megfelelő légzárást garantálnak.
Bemutatótermeinkben megtekintheti fa bejárati ajtóinkat, festékvariációkat is. Gyártási határidő fa nyílászáróknál 4-5 hét, ha festve rendeli akkor legalább 1 hetet erre még rá kell számolni

A beépítést teljesíthetjük a régesrégi faelemek egész kitépésével, ekkor a házfal ledőlhet, így vakolási feladat is lehetséges hogy kell.

Forrás: profixig.hu, 2016-05-19 08:06