Euro árfolyam pénzintézetenként

Nem csak a forex szakembereket érinti az euro árfolyama, köztudottan családok ezreinek van (még) deviza alapú tartozása, de a külföldön vagy a nemzetközi webáruházakban megvásárolt árukat euroban is ki lehet kifizetni.

Nem Magyarországon dolgozol, vagy európai útra készülődsz, euroba fektetnél be, vagy szimplán a szomszédos országok egyikében tankolnál, vásárolnál, költenéd a pénzt? Tehát az árfolyam keveseknek közömbös.

(Köztudottan megjelenése óta az euro - az európaiak egységes valutája - a második leginkább alkalmazott tartalékvaluta, valamint a második legtöbb forgalmat bonyolító pénznem az amerikai dollár után, és nem utolsó sorban a világon a legnagyobb összértékben jelen levő valuta.)

Egy szó mint száz, szeretnéd tudni milyen napi euro árfolyammal számolhatsz.

Weboldalunkon segítségül közöljük a ismertebb magyarországi pénzintézetek (pl. OTP)és az MNB hivatalos, aktuális napi euro valuta-deviza, vételi-eladási, illetve középárfolyamait. Többek között az is az is megfigyelhető, hogy az egyes cégek kurzusai milyen mértékben térnek el a mintának számító MNB középárfolyamtól, azaz milyen haszonnal tevékenykednek.

Emellett olvashatók a kiválasztott pénzintézetnél az összes konvertibilis pénznemre (valuta és deviza) érvényes váltási árfolyamok is.

Egyéb pénznemek mellett mindenekelőtt az euro elmúlt évek árváltozásairól grafika nyújt összehasonlító képet.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-04-02 17:01