A költözés rendszeres gondjai és a megoldás: Költöztetés Árak

Kategória: költöztetés Budapest olcsón, költöztetés Budapesten, szállítás költöztetés

Költözéskor rettentően fontos, hogy milyen állapotban jutnak szeretett bútoraink a régi lakásból az új lakásba. Sokak a barátokat kérik meg , hogy legyenek segítség a szállításban. Ami szokás szerint számos gondhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a nehéz bútorok szállítása nem is olyan egyszerű. Azt gondoljuk, hogy a négy saroknál egy-egy ismerős megemeli, majd leviszi és felteszi a teherautóra. Sajnos az ilyesmi kezdetleges megszokások során szoktak igen rondán megsérülni a háztartási berendezésünk. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Tudjuk, hogy az emberi vázizomzat nem ilyenféle terhek cipelésére lett kreálva. Erős teher miatt csuklónk, hátunk, derekunk és térdünk szokatlan terhelést kap. Csakhogy egy jártas költöztető csapat mindig kiváló eszközöket alkalmaz a komoly bútorok mozgatásához. Mondjuk heveder vagy hám segítségével a a súlyt viselő szakértő bútorszállítók gerincoszlopára egyenletes terhelés jut. Gyorsan szállítanak nagy terheket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Gyakran nem tudni, hogy miért olcsón számláznak a költöztető cégek. Én többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Korábban a barátommal együtt rakodtunk. Folytatás a Levi Kft. költöztetés Budapest olcsón weblapján. Biztos ismerős, mennyire utáltam, amikor a nehéz szekrénysor belevág a tenyerembe. A régi utálatos tapasztalatok miatt inkább költöztető szakembereket hívtam. Villámgyorsan megismerték a házam, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elszállítottak.

Kategória: költöztetés Budapest olcsón, költöztetés Budapesten, szállítás költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-04-03 17:09